Femeie în stare gravă, accidentată și abandonată pe șosea. Șoferul vinovat a dispărut

Femeie în stare gravă, accidentată și abandonată pe șosea. Șoferul vinovat a dispărut / Foto: Pexels
Femeie în stare gravă, accidentată și abandonată pe șosea. Șoferul vinovat a dispărut / Foto: Pexels

O femeie din Olt a fost rănită grav în urma unui accident, iar șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

O femeie în vârstă de 34 de ani a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs joi pe un drum judeţean din comuna Curtişoara, județul Olt, transmite Agerpres. Victima a fost abandonată pe șosea, asta pentru că şoferul autovehiculului care a lovit-o a fugit de la locul accidentului. El este acum căutat de poliţişti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Claudiu Şerban.

Femeia a fost găsită de niște șoferi 

Accidentul a avut loc joi dimineaţa, pe DJ 546, în comuna Curtişoara. Femeia a fost găsită inconştientă, întinsă pe stradă. Ea a fost observată de participanţii la trafic, care au și anunțat poliţia. Acum victima este spitalizată, în stare gravă. 

"Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier. Aceasta a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia", a informat reprezentantul IPJ Olt.

Poliţiştii efectuează verificări pentru identificarea maşinii şi şoferului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel