Femeie din Iași, în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de concubinul care voia să se sinucidă. Bărbatul și-a dus planul la capăt

Femeie din Iași, în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de concubinul care voia să se sinucidă. FOTO: Freepik
Femeie din Iași, în stare gravă, după ce a fost înjunghiată de concubinul care voia să se sinucidă. FOTO: Freepik

O femeie se află în stare foarte gravă după ce a fost înjunghiată de concubin. Acesta a fost găsit decedat.

O femeie în vârstă de 48 de ani a fost adusă în stare foarte gravă la UPU de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi, după ce a fost înjunghiată de concubin cu un cuţit.

Femeia, de profesie medic veterinar, din localitatea Valea Adâncă, a fost înjunghiată de concubinul care intenţiona să se sinucidă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon” din Iaşi, dr. Diana Cimpoeşu, a declarat presei că femeia a fost adusă în şoc hemoragic, motiv pentru care a necesitat intubare orotraheală şi ventilaţie mecanică.

”A fost primit un apel la serviciul 112 pentru a interveni în cazul unui bărbat, 40 ani, spânzurat, autoincendiat, şi al unei victime, o femeie de 48 ani, care avea plagă înjunghiată în regiunea lombară. A fost trimis un echipaj de terapie intensivă mobilă şi unul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Bărbatul a fost găsit decedat, iar femeia în şoc hemoragic”, a spus Diana Cimpoeşu, transmite Agerpres.

În acest caz a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.

”La data de 2 august anul curent, în jurul orei 09:00, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie a fost agresată de un bărbat. Femeia a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. De asemenea, bărbatul a fost găsit decedat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași, potrivit bzi.

Potrivit presei locale, vecinii familiei din Valea Adâncă susţin că frecvent aceştia aveau discuţii în contradictoriu şi ţipau unul la celălalt.

Citește și: Proiectul de lege privind ordinul de protecție a fost aprobat de Guvern. Gorghiu: Extindem ordinul de protecție la TOATE victimele care au nevoie de protecție

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel