Cititoare DCNews, scrisoare către soțul său, IZOLAT în spital, de ZIUA LUI: Sărbătorim la distanță, vremuri de neimaginat

Imagine cu caracter ilustrativ
Imagine cu caracter ilustrativ

O femeie i-a transmis soțului său, medic din linia întâi, o scrisoare emoționantă chiar de ziua lui.

Multe povești ne atrag atenția zilnic în perioada pandemiei de COVID-19, poveștile medicilor, ale cadrelor medicale din linia întâi care luptă cu virusul, dar și ale familiilor lor, care deși îngrijorate, sunt extrem de mândre. Una dintre povești vine astăzi de la soția unui medic ginecolog, care s-a izolat de familie pentru a o ține în siguranță și care astăzi și-a sărbătorit ziua la spital, printre operații, măști și echipamente de protecție.

"Soțul meu este medic, un profesionist desăvârșit, care s-a izolat de familie pentru a fi aproape de paciente. Azi este ziua lui de naștere, o petrece la spital, departe de familie, și cred că merită să-i spunem un La mulți ani cu sănătate, să-i spunem povestea. Dacă nu am putut fi aproape, i-am trimis o scrisoare cu gândurile mele la spital", este mesajul pe care ni l-a transmis o cititoare. 

Iată scrisoarea către soț

"La mulți ani, iubitule! Ești un om minunat, "doctor de minuni", zi de zi faci atâtea familii fericite aducând zâmbete pe buze și fericire în suflete. Zi și noapte ești în prima linie. Oricând îți sună telefonul, tu răspunzi. Oricând ești chemat la spital, tu te duci. Pentru că devotamentul nu ține cont de lumină sau de întuneric, ci doar de pasiune și de credință.

Sunt convinsă că toate pacientele tale însărcinate îți mulțumesc pentru dedicare, dar eu vreau să-ți spun că-ți înțeleg sacrificiul... și când va fi suficient de mare, am s-o ajut și pe fetița noastră să-l înțeleagă. Fiece aniversare a ta care-a trecut ne-a adus noi forme de fericire - și fie ca orice an ce va veni să ne aducă bucurii și mai mari. Acum, însă, sărbătorim la distanță. Trăim vremuri de neimaginat, totul pe lume se schimbă. Dar nu și dragostea mea pentru tine. La mulți și fericiți ani! Soția ta❤️", i-a scris femeia în scrisoare soțului, Gheorghe Gică, medic ginecolog.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel