Fenomenul drogurilor, în creștere. Chirieac: La România Educată putem să îi spunem acum România Drogată

Foto cu rol ilustrativ: Freepik / ksandrphoto
Foto cu rol ilustrativ: Freepik / ksandrphoto

Analistul politic Bogdan Chirieac a făcut mai multe comentarii cu privire la amploarea consumului de droguri din România, de la tineri până la polițiști drogați.

'Nu avem ce face! Nu ne putem apăra! Nu există Poliție și Justiție, ca sisteme! Există doar oameni care își mai fac datoria în Poliție și Justiție, dar sistemul este nefuncțional! Cătălin Predoiu poate face ceva! Este singurul ministru din ultimul mandat al lui Iohannis care a obținut un rezultat, respectiv a ridicat MCV-ul pe justiție. Însă el are nevoie de ani la cârma Ministerului și are nevoie de sprijin politic, adică președinte, guvern, parlament', a declarat Bogdan Chirieac la România TV.

Citește și - Șoferii băuți și drogați aduc moartea pe șosele. Pericolul care nu se mai poate ascunde sub preș după tragedia provocată de Vlad Pascu

'El poate să facă, în 4-5 ani să scoată o poliție cât de cât, măcar la nivelul Greciei. Altminteri, de cine să îmi fie mai frică? De ucigașul de la 2 Mai sau de polițistul în uniformă care umblă beat și drogat? Și mai există și acel polițist pensionar cu pensie specială de la BCCO, care a omorât o femeie de ziua ei! Femeia tocmai ieșise din casă să își ia tortul din portbagaj, iar el conducea drogat! Deci, de cine să îmi fie teamă mai tare? De clanurile interlope sau de poliție? Clanurile interlope pot să le ocolesc, dar poliția mă oprește ea, pentru că este în uniformă! De cine să mă feresc în momentul acesta? Nu îmi e clar! Dacă sunt două cazuri de polițiști drogați, în doar două zile... faceți teste polițiștilor! Dați-i afară pe cei pozitivi la teste!', a spus Bogdan Chirieac.

Citește și - Un șofer drogat a accidentat un pieton băut, care traversa neregulamentar

'Să facem teste copiilor, să îi salvăm măcar pe ei, dar Poliția le face teste anti-drog polițiștilor? Ceva trebuie făcut! Nu știm dacă doi din zece copii sau cinci din zece copii care se droghează. Însă, de la doamna Ligia Deca nu am nicio așteptare, în niciun fel! A pus-o domnul Iohannis acolo, nu se știe de ce! Uitați de România Educată, putem să îi spunem acum România Drogată! Prin urmare, nu există nici aici o soluție! Atenție pentru părinți! Să aibă grijă de copii! Multă lume nu crede că copilul ei se droghează. Și cu toată nebunia aceasta să nu se facă public rezultatul testului anti-drog, păi, în orice clasă din țara asta, copiii știu cine se droghează!', a mai spus analistul politic Bogdan Chirieac.

Citește și - Un poliţist din Constanța, drogat şi beat, a accidentat grav o tânără cu maşina, în Caracal 

Citește și - Tribunalul Ilfov a decis dacă rămâne în arest preventiv colonelul beat şi drogat care a ucis o femeie cu maşina în Popeşti-Leordeni

Citește și - Bărbatul, drogat și băut, care a accidentat mortal o femeie, arestat preventiv pentru 30 de zile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel