EXCLUSIV  Fenomenul drogurilor în România. Ștefan Pălărie (USR): E imposibil ca tu, familie, să-ți protejezi copiii / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Senatorul USR Ștefan Pălărie a vorbit despre fenomenul drogurilor în România.

Ştefan Pălărie, senator USR, a vorbit, în cadrul emisiunii „Ce Se Întâmplă“, la DC News, despre fenomenul drogurilor în România.

„Am prezentat conturi de Telegram, cu mii de utilizatori, pe care se tranzacționează pastile, prafuri, se dă prețul, oamenii ăia comentează și schimbă marfa. Dacă eu, jurnalist, am acces și pot să descopăr astfel de grupuri, poliția nu știe? Nu poate să vadă? Nu pot să cred acest lucru...“, a spus jurnalistul Răzvan Dumitrescu.

„Toate dovezile astea arată incapacitatea autorităților și aș mai spune încă un lucru de la o dezbatere antidrog la care am participat miercurea trecută. Acolo se vorbea despre faptul că cea mai importantă componentă de combatere a comportamentelor nesănătoase, inclusiv privitoare la utilizarea drogurilor, este familia. Familia este locul în care părinții trebuie să-și urmărească copiii“, a spus senatorul USR.

„Păi dacă ăsta (n.r. Vlad Pascu) consuma de la 13 ani, despre ce vorbim?“, a întrebat Răzvan Dumitrescu.

„Apoi o să zici că în familii precum cea de la televizor, destrămată, nu se sprijină copilul. Atunci am zis: Domn'le, în toate familiile românești, cât de multe or fi, tu ca tată nu poți să te duci după o anumită vreme și să faci control vamal să vezi dacă intră în țară droguri pe la Portul Constanța sau pe la punctele de trecere a frontierei. Mama nu se poate duce în bar.

Un om disperat mi-a zis: Ce să fac, pentru a-mi proteja copilul de droguri le cumpăr pe toate și le țin în stoc? I-am zis că în primul rând e ilegal să facă așa ceva. Într-adevăr, ajungem la râsul plânsului. E imposibil ca tu, familie, să-ți protejezi copiii“, a mai spus senatorul USR Ștefan Pălărie.

CITEȘTE ȘI        -        EXCLUSIV  Elena Cristian (DC Business), descoperire controversată privind măsurile fiscale. Pălărie (USR): Rupere totală de orice formă de realitate / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel