Ferește-te de toxiinfecțiile alimentare! Sfaturi de la doctor

alimente
alimente

Creşterea temperaturilor asociată verii este corelată cu un pericol mai mare de producere a toxiinfecţiilor alimentare.

Venirea verii provoacă și creşterea temperaturilor şi din păcate aceeaşi perioadă prezintă şi un număr mai mare de toxiinfecţii alimentare.

„Ignorarea regulilor legate de siguranţa alimentară e un drum către dezastru", a declarat dr. Diane Calello de la Universitatea Rutgers din New Jersey, Statele Unite, pentru Futurity.

Vara creează condiţiile ideale ale dezvoltării şi înmulţirii germenilor care cauzează toxiinfecţiile. „Riscul toxiinfecţiilor alimentare creşte între 4 şi 60 de grade Celsius", a afirmat ea. Cum să ne ferim totuși de ele?

Iată câteva sfaturi de la dr.Callelo:

1. Spălarea mânilor cu apă şi săpun înainte de a prepara hrana.

CITIȚI CONTINUAREA PE DC BUSINESS.





Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel