Fermierii și transportatorii nu renunță la proteste după negocieri. "Am primit promisiuni"

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Fermierii și transportatorii au spus ce au decis după negocierile cu premierul României.

Fermierii și transportatorii spun că vor continua să rămână în stradă deși în urma negocierilor au primit unele promisiuni că problemele lor vor fi rezolvate.

"În urma alegerii noastre ca și comisie să venim la aceste negocieri putem transmite un comunicat de presă și atât. În urma întâlnirii cu prim-ministrul României și prezentarea problemelor pe care le avem în aceste domenii de activitate am primit promisiuni verbale că vor fi înființate grupuri de lucru cu ministere de resort și instituțiile implicate în problemele noastre, începând de luni, 15 ianuarie 2024.

Decizia de a continua protestul aparține fiecărui dintre cei care se află în stradă. Noi personal am hotărât să rămânem în continuare în stradă. Ne vom întâlni cu cei care ne-au mandatat și acolo strada va hotărî ceea ce facem pe viitor", a declarat în fața jurnaliștilor un reprezentant al protestatarilor.

Întrebat care sunt mai exact solicitările protestatarilor, acesta a spus: "Dacă am spus că am primit promisiuni, am primit promisiuni".

"Polițele RCA sunt deja plafonate la nivelul anului trecut. Ce îi cereți Guvernului?", a fost întrebat acesta de o jurnalistă.

"Vrem ca să avem plus valoare și să nu mai muncim pe gratis în România"

"Cum sunt plafonate? Păi la niște tarife extrem de mari", a spus bărbatul.

"La ce nivel vreți să fie plafonate aceste poliție? Cât vreți să fie acciza la motorină? Ați făcut niște revendicări, dar ele nu au fost clare. Ce vreți concret? Pentru ce rămân oamenii în stradă", a insistat jurnalista.

"Vă răspund în două vorbe. Vrem bunăstare a poporului român, vrem ca să avem plus valoare și să nu mai muncim pe gratis în România. Pentru ce să vă spun 40 de revendicări. Sunt transmise toate revendicările", a spus reprezentantul protestatarilor.

"Premierul a transmis clar că renunță la taxe. Ce faceți dacă nu renunță la taxe?", a întrebat jurnalista.

"Păi dacă dumnealui nu renunță nici noi nu renunțăm", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel