Festival d'Avignon. Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj participă cu două spectacole

Între 6 şi 24 iulie se desfăşoară cea de-a 72-a ediţie a Festivalului de teatru de la Avignon. Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca participă la festival cu două spectacole.

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca condus de Emmanuel Muresan Petran participă la Festivalul de la Avignon cu două spectacole. Este vorba de „Lupul Interzis”, în regia lui Radu Dinulescu și de „Strada cu îngeri”, în scenariul și regia lui Decebal Marin. #focusinternational #festivaloff #avignon#Avignon2019 Raul-Ovidiu Mihuta Palimariu, pe pagina sa de Facebook.

Teatrul de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca participă la Festivalul de la Avignon cu două spectacole. Este vorba de „Lupul Interzis”, în regia lui Radu Dinulescu și de „Strada cu îngeri”, în scenariul și regia lui Decebal Marin.
Spectacolul „Lupul interzis”, realizat după un text original de Patrice Seiler, în regia lui Radu Dinulescu redă în stilul vechilor fabule – adresate în egală măsură celor mici și celor mari – povestea celor care sunt nevoiți să își părăsească locurile natale pentru o viață mai bună printre străini.
Ilustrația muzicală este semnată de Radu Dinulescu, scenografia de Patrice Seiler, sculptura de Florin Marin, iar pictura de Elena Ilaș. Distribuția este alcătuită din actorii Adina Ungur și Ionuț Constantinescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel