Fetiță de doar 2 ani, decedată după ce a fost prinsă sub roata unei mașini. Șoferul nu a văzut-o și a trecut peste ea

Fetiță de doar 2 ani, decedată după ce a fost prinsă sub roata unei mașini. Șoferul nu a văzut-o și a trecut peste ea. FOTO: Freepik
Fetiță de doar 2 ani, decedată după ce a fost prinsă sub roata unei mașini. Șoferul nu a văzut-o și a trecut peste ea. FOTO: Freepik

O fetiță de numai doi ani a fost călcată de mașină. Șoferul susține că nu a observat-o.

O fetiță numai doi ani a ajuns, luni, în stare gravă la spital, unde a decedat, după ce a fost acroșată de o mașină pe o stradă din municipiul Râmnicu Vâlcea, au transmis reprezentanții IPJ, notează Agerpres.

Fetița a suferit răni extrem de grave, a fost dusă la UPU în stop cardiorespirator, fiind intubată, însă, potrivit presei locale, aceasta nu a putut să mai fie salvată. 

Conform IPJ, șoferul autovehicului nu ar fi observat că fetița, nesupravegheată, se afla lângă mașină, iar la plecarea de pe loc a trecut cu o roată peste aceasta.

”Din primele verificări efectuate s-a constatat faptul că un tânăr de 29 de ani, la plecarea de pe loc cu autoturismul ar fi acroşat o fetiţă de aproximativ doi ani, care se afla pe o stradă în municipiul Râmnicu Vâlcea. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a fetiţei, care a fost transportata la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Ţîrcu.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, poliţiştii efectuând în continuare cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii acestui eveniment. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, notează presa locală.

Citește și: Italian, moarte absurdă sub roțile de brânză. Operațiunea de scoatere a durat 12 ore

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel