Fetiţele Alinei Sorescu nu mai stau cu săptămâna la mama şi la tata. Ce a hotărât instanţa

Foto: Facebook, Alina Sorescu
Foto: Facebook, Alina Sorescu

Copilele fostului cuplu Sorescu-Ciucu nu se vor mai plimba de la mama la tata în weekenduri. Programul de vizită de până acum a fost anulat.

Alina Sorescu a anunțat în online că instanța de judecată a suspendat programul de vizitare de o săptămână la mamă și una la tată al fiicelor ei. „Programul de vizită nu era benefic pentru fetițe”, a scris Alina Sorescu pe Facebook și Instagram.

"Vreau să vă anunț că instanța de judecată - Curtea de Apel București - a readus echilibrul emoțional al fetițelor. Curtea a suspendat programul de vizită din hotărârea judecătorească pronunțată în martie de Judecătoria Buftea, prin care o tânăra judecătoare a decis pentru fetițe un program de vizită de o săptămâna la tată și o săptămâna la mama, așa cum a cerut tatăl.

Doresc să clarific că încă de la prima hotărâre s-a stabilit domiciliul fetițelor la mama și exercitarea în comun a autoritățîi părintești (custodie comună). S-a interpretat greșit că acesta ar fi un proces de custodie, suspendarea de care vorbesc a fost pentru programul de vizită care nu era benefic pentru fetițe.A fost o perioada grea, eu că mama am văzut suferință în toate formele ei, însă cel mai dificil a fost să demonstrez adevărul în față instanței de judecată. Acum a fost o etapă importantă, însă apelul la procesul de divorț va începe abia în primăvară anului viitor, mai durează până când eu și fetițele vom trăi în liniște și normalitate.

Chiar dacă părințîi se despart și nu mai formează un cuplu, copiii au întotdeauna nevoie de mama și de tată, pentru a crește frumoși, echilibrați și fericiți, dar cel mai mult au nevoie de afecțiune, stabilitate, predictibilitate, or toate acestea înseamnă IUBIRE. Va mulțumesc tuturor celor care mi-ați trimis mesaje și m-ați încurajat, însă vreau să îi mulțumesc în special avocatei mele Nicoleta Popescu pentru profesionalism și implicarea enormă" a anunţat Alina pe Facebook.

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel