Află, în cele ce urmează, cum se pregătesc ficățeii la cuptor.
500 gr de ficat de pui
750 ml lapte dulce
250 ml apă
3 linguri ulei
3 linguri sos tomat
5-6 căței de usturoi
sare
piper
boia dulce
cimbru
oregano
Pune bucățile de ficat în lapte dulce și lasă-le la rece, în frigider, trei ore, dacă nu chiar peste noapte. În acest fel, ficatul va fi mult mai gustos. Ulterior, pune-l într-o tavă sau într-un vas din sticlă termorezistentă. Toarnă peste el apa și uleiul și adaugă sosul tomat, usturoiul și condimentele, notează divahair.ro. Pune totul la cuptorul preîncălzit la 180 de grade Celsius, pentru 30-40 de minute. La jumătatea timpului, poți întoarce ficățeii, astfel încât să se coacă pe ambele părți.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu