Ficatul de pasăre ar trebui să fie presărat cu zahăr pudră înainte de-al prăji. Acest truc te ajută mai mult decât ai fi crezut. Iată cum funcționează.
Ficatul de pasăre va fi mai fraged, dacă îl veţi presăra cu puţin zahăr pudră înainte de prăjire.
Ardeii umpluţi îşi vor păstra culoarea și nu se vor înmuia la fiert dacă vor fi unși cu ulei de măsline înainte de umplere.
Pentru a obține feluri de mâncare cât mai suculente, amestecați carnea tocată de pui cu suc de roșii: 50 ml de suc pentru 500 g de carne. Deoarece carnea de pui este destul de fină, este nevoie să-i redați un gust mai intens, scrie bucatarul.eu. De aceea, adăugați condimente puțin mai picante decât ca de obicei (maghiran, curry, rozmarin, piper negru sau roșu).
Vezi și: Pune condimentele sub pielea de pe carnea de pui, când o gătești. Trucul este senzațional
Un strat de griș pus între blatul tortului și fructe, cel mai tare truc. Este absolut genial!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu