Fideaua cu lapte îți aduce aminte de perioada copilăriei, când mama sau bunica o prepara cu drag pentru a-ți oferi "ceva bun". Iată cum o poți face și tu, acum, pentru cei dragi.
Ingrediente
- 500 ml lapte
- 100 g fidea sau orice alt tip de paste
- 50 g zahăr
- vanilie (opţional)
Cum se prepară
Fidea cu lapte, rețeta. Laptele se pune la fiert, se adaugă fideaua, pe care o sfărâmăm în mână, zahărul şi vanilia. Se lasă să fiarbă cam 4 minute, la foc mic, scrie pofta-buna.com. Se pot folosi şi tăieţeii de casă sau alte paste, iar durata de fierbere va fi de 5-6 minute la tăieţei sau în funcţie de instrucţiunile de pe ambalaj, la pastele din comerţ.
Fidea cu lapte, rețeta. Se mai pot adăuga coajă de lămâie (dacă nu este tratată chimic), portocală, scorţişoară sau orice altă aromă. Se lasă să se odihnească zece minute, apoi se poate servi.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu