Fiica Elenei Lasoni anunță că intră în politică: Am fost „războinic de tastatură“ mulți ani. E momentul să urlu pentru o lume mai bună

Oana, fiica Elenei Lasconi, și-a anunțat intenția de a intra în politică.

Într-un nou story postat pe Instagram, Oana, fiica Elenei Lasconi, primarul din Câmpulung, a anunțat că va intra în politică.

„Am fost „războinic de tastatură” mulți ani, iar acum e momentul să îmi folosesc pasiunea pentru politică și iubirea nemărginită pe care o simt pentru planeta noastră frumoasă și toate creaturile ei în direcția unei schimbări reale. Știu că nu va fi ușor, este deja dificil să navighez ura, însă a venit momentul să îmi îmbrățișez adevăratul scop.

Nu am o diplomă, așa cum multe publicații țin să menționeze, însă am o dorință de a lupta pentru dreptate cu orice cost.

Nu vreau să fiu populară, vreau să văd un progres. M-am săturat. Nu mai pot să tac. Acum e momentul să urlu pentru o lume mai bună”, a scris Oana Lasconi pe Instagram.

Oana Lasconi și-a renegat zilele trecute propria mamă doar pentru faptul că aceasta a votat „Da“ la Referendumul pentru Familie din 2018. Anterior, Elena Lasconi a recunoscut acest lucru în cadrul emisiunii Insider Politic. 

CITEȘTE ȘI       -      Radu Tudor, nemilos cu tinerii care se declară „anti-capitaliști, de stânga“: Să li se taie lumina, căldura și netul, să înțeleagă anti-capitalismul cu capul, nu cu gura

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel