Fiica lui Călin Donca, mesaj emoționant: Îmi pare rău să vă spun acest lucru! / video

Foto: TikTok
Foto: TikTok

Fiica lui Călin Donca a transmis un mesaj emoționant!

Una dintre fiicele lui Călin Donca a transmis un mesaj pe pagina de TikTok a omului de afaceri. Cea mică transpune în clipul video imaginea tatălui său și modul în care acesta se raportează la familie, una total diferită față de cea prezentată de curând de un presupus vecin al familiei Donca.

„Vreți să știți cum este tatăl meu în realitate, ghiciți ce? E la fel ca și la televizor. Se joacă cu noi, dormim împreună, ne uităm la televizor, la documentare, facem lecții împreună, mergem peste tot cu el. Este minunat și îmi pare rău să vă spun, că voi credeți că nu este așa, dar este cu adevărat el. Te iubim tata“, a spus fiica lui Călin Donca în clipul de pe TikTok.

Călin și Orianda Donca sunt părinții a 5 copii cu vârste cuprinse între 2 și 11 ani, Ariadna, Ovidius, Arișa, Ares și Areea.

Călin Donca a fost reținut de DIICOT în urmă cu trei săptămâni după ce a fost acuzat de constituirea de grup infracțional organizat și evaziune fiscală. În ciuda faptului că Orianda este anchetată în același dosar cu omul de afaceri, ea a fost lăsat în libertate pentru a se ocupa de creșterea și îngrijirea celor cinci copii ai familiei.

CITEȘTE ȘI        -        Ce note lua Călin Donca la școală. Imagini virale cu catalogul: Am primit 4 de 2 și am rămas corijent, singurul corijent din clasă / video

Totuși, Orianda a întâmpinat dificultăți și a fost nevoie să ceară sprijinul prietenilor. Acest lucru a fost povestit de avocatul Teodor Cârnaț, un apropiat al cuplului.

„Eu sunt de părere că atunci când persoana este privată de libertate trebuia să se țină cont de interesul primar al copilului, cu ce mijloace financiare rămâne copilul acasă și cum vor fi întreținuți ei cinci copii.

Chiar dacă Orianda a fost lăsată acasă cu copiii, toate conturile au fost blocate. Ea văd că recurge la ajutorul prietenilor“, a spus el.

De asemenea, vecinul real al familiei Donca a demontat de curând mai multe declarații controversate apărute în mediul online. Bărbatul a povestit cu lux de amănunte cum este Călin Donca în realitate și ce relație are cu omul de afaceri.

CITEȘTE ȘI        -        Ce fel de relație au, de fapt, Călin și Orianda Donca / „Asta a fost înțelegerea noastră și am bătut palma“

Mai jos, mesajul transmis de fiica lui Călin Donca.

@calin.donca

DESPRE TATAL MEU, CALIN DONCA ❤️

♬ original sound - Calin Donca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel