Fiii primarului din Deta, condamnați la închisoare cu executare

Sentință definitivă dată de Curtea de Apel Timișoara  în dosarul în care cei doi fii ai primarului din Deta au fost implicați în scandalul din iulie, 2011.  Magistrații Curții de Apel Timișoara au schimbat încadrarea infracțiunii din loviri și alte violențe în încăierare și au admis recursul Parchetului, astfel că la toți inculpații s-a înlocuit suspendarea cu executarea, în condițiile în care s-au păstrat aceleași pedepse date de judecătorie. Sentința este definitivă, scrie pressalert.ro

[caption id="attachment_372881" align="alignnone" width="640"] Foto: pressalert.ro[/caption]

Iată ce pedepse hotărâse Judecătoria Deta:  Bogdan Roman – trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare opt ani, fratele său Călin - trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare șapte ani, Bârzan Daniel - doi ani de închisoare cu suspendare și termen de încercare patru ani, Gherghel Radu şi Strâmtu Vasile – doi ani cu suspendare condiţionată şi patru ani termen de încercare.

La rândul său, Ştefan Alexandru, una dintre victime, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere și termen de încercare șapte ani. Bogdan Roman a fost, de asemenea, obligat la plata de daune morale în sumă de 2.000 euro către Gartner Ewald , iar toţi din gruparea Roman să-i plătească lui Ştefan Alexandru 5.000 euro daune morale şi 203 lei daune materiale. Împotriva acestei sentințe au făcut recurs atât Parchetul, cât și avocații inculpaților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel