Peștele file trebuie uns cu zeamă de lămâie, înainte de a fi fript. Rezultatul te va surprinde

Peștele file ar trebui uns cu zeamă de lămâie înainte de a-l frige. Acest truc are rezultate excelente. Iată cum funcționează.

Înainte de a frige fileul de peşte, acesta trebuie  uns cu zeamă de lămâie. În acest mod va rămâne tare şi nu se va sfărâma.

La prepararea peştelui la cuptor, trebuie să folosim doar vin alb demisec, deoarece dă un gust deosebit.

Lapţii de peşte, înainte de a fi prăjiţi sau puşi pe grătar, se ţin 10 minute în apă cu puţin suc de lămâie.

Vezi și: Cum să prăjești peștele corect. Așa nu se va lipi de tigaie. Trucurile gospodinelor

Unge carnea cu ulei de măsline, înainte de prăjire. Secretul gospodinelor adevărate. Rezultat extraordinar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel