Filmul Netflix cu Jennifer Lopez are probleme din cauza unui focar de Covid-19.
Un focar de COVID-19 în echipa de filmare a peliculei Netflix The Mother a determinat amânarea filmărilor în Insulele Canare, astfel încât cântăreaţa şi actriţa americană Jennifer Lopez, protagonista filmului, a părăsit insula spaniolă din Atlantic, conform Agerpres. Potrivit presei locale, mai mulţi membri ai echipei sunt infectaţi, astfel că platforma audiovizuală a decis să suspende filmările programate în mai multe locuri din capitala insulară în acest weekend.
The Mother" se bazează pe o intrigă captivantă în care Jennifer Lopez joacă rolul unei asasine care îşi abandonează ascunzătoarea pentru a-şi proteja fiica, la care a trebuit să renunţe în urmă cu mulţi ani, pentru a o salva de o bandă periculoasă care o urmărea şi o ameninţa.
Distribuţia este completată de alte vedete de la Hollywood - Gael Garcia Bernal, Joseph Fiennes şi Omari Hardwick - care interpretează un scenariu de Misha Green şi Andrea Berloff, în regia neozeelandezei Niki Caro.
Sociologul Alfred Bulai a explicat care a fost mutarea inspirată a celor de la Netflix în Europa, dar şi de ce filmul românesc are de câştigat de pe urma expansiunii acestei platforme.
"Regizoral, încă suntem departe de restul lumii. Problema este şi la libertatea pe care o dai actorii. Ştiinţa de a lucra cu actorii nu există la multe filme româneşti. Ce înseamnă asta? A sta de vorbă cu actorul şi a vedea cum poate el să interpreteze scena. Un actor mare îţi va zice că nu poate să facă ceva, că nu o simte, şi va propune el ceva. Nu merge cu 'bă, tu faci aşa că vreau eu'. În BD, spre exemplu, multe replici nu sunt ale scenaristului, sunt ale actorilor, în joaca pe care o făceau. E nevoie de o anumită ştiinţă să lucrezi cu actorii români. Mai ales că unii nici nu sunt actori şi au stângăcii. Pentru stand-up comedy sunt ok, dar teatrul e artă, e altceva", a precizat Alfred Bulai.
"Netflix, iată, ne aduce la filme româneşti, e o linie întreagă", a punctat Val Vâlcu.
"Ba mai mult, e o linie de filme europene, alta nu a existat până acum. Şi filmele noastre au astfel şansa să fie văzute în alte părţi. Chiar filmele americane tind să fie la ponderea lor reală. Sunt filme daneze, ruseşti, acum. E un lucru extraordinar pe care NETFLIX l-a înţeles: ca să domini piaţa... Citește restul aici.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu