Filmul tragediei de la Fetești. Motivul pentru care bărbatul s-a apucat să facă bombe

Fotografie de la Griffin Wooldridge, Pexels
Fotografie de la Griffin Wooldridge, Pexels

Apar noi detalii despre bărbatul din Fetești care a murit în timp ce încerca să realizeze o bombă.

Au apărut informații despre bărbatul din Fetești care a murit după ce bomba pe care chiar el a construit-o i-a explodat în față. Tatăl individului susține că acesta s-ar fi apucat de construcţia dispozitivelor explozive de teama unui posibil atac rusesc, transmite Antena 3 CNN.

Romeo Dragnea, în vârstă de 44 de ani, ar fi fost pasionat de substanţe chimice şi metale, dar a ales să devină frizer. Așa se face că a murit după ce a încercat să construiască o bombă artizanală. De altfel, anchetatorii au găsit în casa lui mai multe articole pirotehnice, praf de pușcă și elemente de muniție ce riscau să producă o nouă explozie.

Vezi și: Un bărbat din Fetești a murit în timp ce încerca să realizeze o bombă. Ce au descoperit anchetatorii în casa lui

Dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor

Cercetările în acest caz se derulează acum sub conducerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi nerespectarea regimului materiilor explozive.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Pentru ridicarea în condiţii de siguranţă şi investigarea materiilor explozive, s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Pirotehnic din cadrul Brigăzii Antitero a Serviciului Român de Informaţii. Deocamdată nu este clar ce voia să facă bărbatul cu bomba respectivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel