Finala Europa League: Bielsa se pregăteşte de penaltyuri

bielsa
bielsa

Marcelo Bielsa, antrenorul lui Athletic Bilbao, consideră că finala Europa League cu Atletico Madrid va fi un meci foarte strâns şi există chiar şi posibilitatea penaltyurilor. Bielsa are emoţii înaintea meciului şi crede că jucătorii săi trebuie să facă cel mai bun meci din acest sezon pentru a reuşi să se impună.

E o finală, iar pentru toţi cei implicaţi într-o finală, şi pentru mine, e important cum luăm aceste sentimente. Trebuie să jucăm natural şi să folosim toate resursele de care dispunem. Cred că asta ne va garanta rezolvarea mizei. Când jucăm în campionat trebuie să ne ridicăm unor aşteptări, dar în finală, care e un meci decisiv, unic, se schimbă situaţia. Toţi cei care suntem angrenaţi ştim că finala adaugă o valoare suplimentară. Când cineva se confruntă cu un astfel de meci, care e ireversibil şi arată echipa mai bună, emoţiile sunt normale, pentru că e la mijloc o miză foarte mare, a declarat Bielsa la conferinţa de presă de marţi, precizând că aşteptăm cu braţele deschise susţinerea suporterilor români şi sperăm să le oferim ce aşteaptă şi să câştigăm.

Când joci o finală nu excluzi posibilitatea loviturilor de departajare. Întotdeauna spun că mă gândesc la ce formulă de echipă voi folosi. La precedentul meci de campionat credeam că îl voi folosi pe Muniain, dar nu s-a putut. Ar putea să fie unele schimbări în echipă, pentru că mereu apar situaţii neprevăzute.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel