Firea: Capitala intră în colaps! Investiţiile, suspendate timp de doi ani!

Gabriela Firea trage un semnal de alarmă cu privire la ceea ce urmează a se întâmpla în Bucureşti, din punctul de vedere al investiţiilor publice. 

"Capitala intra in colaps! Investitiile publice si private vor fi suspendate timp de 2 ani! Asta vrea primarul dreptei unite impotriva oamenilor! A depus un proiect care va fi dezbatut vineri, prin care suspenda toate planurile urbanistice zonale de sector. Pe scurt, de la poduri, pasaje, largiri de bulevarde, pana la constructii rezidentiale ori locuinte sociale - toate vor fi inghetate 2 ani, pe putin.

Asta inseamna ca vor fi afectati direct ceratenii, prin nefinalizarea lucrarilor edilitare, precum si investitorii care platesc taxe si impozite la stat si care isi vor trimite angajatii acasa, ingrosånd sirul somerilor, precum si persoanele vulnerabile, care asteptau un acoperis deasupra capului. Probabil asta vrea dreapta in Capitala! Sa puna pe fuga oamenii si capitalurile.

Grupul consilierilor social-demicrati NU va sustine o astfel de aberatie administrativa care condamna Bucurestiul la subdezvoltare iar pe bucuresteni la saracire si lipsa unui minim confort. Daca PNL voteaza abuzul dement al primarului catuia nu îi pasa de oameni, va avea soarta PNT-CD! Institutiile statului sper sa isi faca datoria. Este si o problema de siguranta cetatenilor!", transmite Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel