Firea anunță, prin Pandele, că nu mai candidează la Capitală. Tudose: A fost o surpriză. Pare să fie insuficient pentru a câștiga primăria

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Mihai Tudose (PSD) s-a declarat surprins de faptul că Gabriela Firea nu va mai candida la Primăria Capitalei, după cum a afirmat soțul acesteia, Florentin Pandele.

Mihai Tudose, europarlamentarul social democrat, a susține că a fost surprins de declarația lui Florentin Pandele, potrivit căruia Gabriela Firea nu va mai candida la Primăria Municipiului București, asta deși în sondaje stă bine, cu peste 30%.

”Doamna Firea, a fost o surpriză declarația de azi dimineață că doamna nu mai candidează. Fiindcă nu mă așteptam. Partidul nu a zis că nu o mai susține. (...) Trebuie ca domnia să dorească, și slavă Domnului, și-a exprimat dorința.

Organizația București să o propună și ea să fie validată. Nu este o propunere oficială, nu a avut loc o ședință oficială oficială pentru acest lucru. Work in progress, lucrurile sunt în desfășurare. Nu putem noi să o validăm fără să o valideze organizația”, a declarat Mihai Tudose, la Realitatea Plus, adăugând că ”nu a avut loc nicăieri în țară asemenea manifestări. Organizația Brăila s-a întâlnit și la desemnat pe...” 

Tudose: ”Câteodată pare să fie insuficient pentru a câștiga primăria”

”Dna Firea a simțit o breșă în ceea ce o privește pe domnia sa, a spus-o acum 2-3 zile pe un post de televiziune. Domnia sa este cel mai bine plasată, cu peste 30% în toate sondajele. Și ale noastre, și ale adversarilor politici.

Câteodată pare să fie insuficient pentru a câștiga primăria. Este clar că actuala conducere a primăriei, actualul management, este defectuos, și există soluția, ca PSD-PNL, această construcție de la guvernare susține un independent pentru binele Bucureștiul, adică: nici al nostru, nici al vostru. Fiindcă este clar, hai să fim sinceri cu viața, un pesedist nu va vota un candidat penelist la Primăria Capitalei și nici invers. Și atunci riscul mare este să menținem actuala starea de spirit la Primăria Capitalei, ceea ce nu este dorit”, a mai spus Mihai Tudose.

Întrebat dacă această soluție nu va funcționa la PMB, va funcționa la prezidențiale, Mihai Tudose a subliniat că ”să ajungem până acolo. Haideți să vedem cum va funcționa prima această încercare de alianță politică, la europarlamentare, și apoi vedem...”

Citește și: Firea, singura care nu a râs la ”șansele egale” cu Burduja. ”Ce urât” îi mărturisește lui Stănescu, într-un video transmis de Digi24

În urma conferinței de presă de miercuri seară, astăzi, soțul Gabrielei Firea a anunțat că aceasta nu mai candidează pentru funcția de primar al Capitalei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel