Firea, despre campania de vaccinare: „Nu e suficient. Trebuie o schimbare radicală!“

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea atrage atenția asupra campaniei de vaccinare promisă de președintele Iohannis și Guvernul Orban și trage un semnal de alarmă privitor la modul în care pandemia de COVID-19 ar putea fi diminuată.

Într-o postare pe Facebook, senatorul PSD Gabiela Firea a scris despre campania de vaccinare care va avea loc în următoarele săptămâni:

„Vaccinarea extinsă, promisă de Klaus Iohannis si Ludovic Orban în campania electorală s-a transformat într-o vaccinare simbolică! Doar 10.000 de doze vor veni în România, adică maximum 5.000 de persoane vor fi vaccinate. Acum se vede cât de umflată a fost gogoașa electorală cu vaccinarea!

Dozele nu ajung nici măcar pentru jumătate din personalul medical din prima linie.

Este de neînțeles de ce Iohannis și Orban insistă pe soluție care va putea fi aplicată abia peste multe luni de acum încolo, când ar putea face acum, imediat, rapid, o schimbare radicală privind politica de testare a populației care ar salva vieți.

Până să ajungă la populație vaccinul simbolic, pandemia ar putea fi diminuată drastic, iar mulți oameni ar evita îmbolnăvirea și decesul, dacă Guvernul PNL crește semnificativ testările zilnice care ar permite izolarea celor infectați și tratamentul medical timpuriu pentru cei care riscă să dezvolte forme severe ale infecției COVID-19.

#MinciunaArePicioareScurte

#GogosiDeCampanie

#AuManipulatSiTotNuAuCastigat“

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel