Firea, despre Nicușor Dan: A scăpat porumbelul printr-o declarație bizară

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Gabriela Firea a transmis un mesaj dur la adresa primarului general al Capitalei, Nicușor Dan. 

„Urâtă e trezirea la realitate” - așa începe Gabriela Firea o postare pe Facebook.

În continuare, prim-vicepreședintele PSD scrie „Cum e când primarul apără guvernul, în loc să fie de partea cetățenilor?? Grav, nu?”.

Firea: Ăsta e „adevărul adevărat”

„Adevărul adevărat : CET-urile Grozăvești, Sud și Progresul livrează acum agent termic sub parametri. În loc de 90 grade temperatura, se livrează la 70 grade. Toată vara nu au făcut reparații, investiții. Erau ocupați cu campania electorală și ministrul energiei - Virgil Popescu (PNL) și Directorul Elcen - Claudiu Crețu (PNL Sectorul 1 ) - cel care așteaptă să ajungă “moleculele” de apă în calorifer. Cazane vechi, turbine vechi. 60 de ani. 

“Firea e de vină. A stat degeaba 60 de ani”!! Guvernul PNL trebuia să intervină pentru reparații. Dar nu s-a vrut, cât am fost eu primar, că să poată da vină lumea pe mine că se întrerupe furnizarea apei calde. Sau că ajunge călâie la consumatori. Acum, a ieșit adevărul la iveală. Nu este apă caldă și căldură în peste 3000 de blocuri din cauza Elcen-ului care aparține de Guvern. Iar primarul, în loc să solicite în numele bucureștenilor intervenții de urgență, achiziționarea rapidă a pieselor stricate, să se lucreze în trei schimburi pentru defecțiunile la CET-uri, le ia apărarea celor de la guvern și Elcen! Practic, nu-i pasă de oameni. A și spus că urmează 2-3 ani grei. Cam târziu!”, a mai scris Firea pe Facebook.

Firea: Mai mult, azi îi scapă porumbelul

Gabriela Firea întreabă apoi „De ce nu a spus adevărul în campanie?”, atrăgând atenția asupra faptului că „atunci garanta că, pe 28 septembrie, toate problemele se vor rezolva.”

Mai mult, azi îi scapă porumbelul și demonstrează încă o dată că este de partea guvernului, a băieților deștepți din Energie, și nu a cetățenilor, printr-o declarație bizară : “noi pompam acum în rețeaua primară”. Care noi? El e primar, răspunde de transport și distribuție, nu de producerea agentului termic și “pomparea” lui. Elcen, care aparține de Guvern (Ministerul Energiei) este producătorul de energie termică. Cât să mai repet? De câte ori să mai explic? Toată lumea a înțeles, numai primarul e la faza de alfabetizare administrativă”, a încheiat Gabriela Firea. 

Urâtā e trezirea la realitate. Cum e când primarul apārā guvernul, în loc sa fie de partea cetatenilor?? Grav, nu?...

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 11 decembrie 2020

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel