Firea, în spital. Medicul Brezean, despre starea de sănătate a Primarului Capitalei

Gabriela Firea, alături de medicul Iulian Brezean
Gabriela Firea, alături de medicul Iulian Brezean

Reputatul chirurg, conf. dr. Iulian Brezean este medicul care o supraveghează îndeaproape pe Gabriela Firea. Doctorul a oferit informații de ultimă oră despre starea de sănătate a Primarului General al Capitalei.

Gabriela Firea se simte foarte bine. S-a recuperat foarte bine post operator. Vreau să precizez pentru a nu se specula pe tema asta că este vorba despre o afecțiune gastrointestinală benignă, funcțională și lucrurile se îndreaptă spre bine. Probabil că în câteva zile va ajunge acasă. Am observat că deja și-a reluat într-o oarecare măsură activitatea. Colegii de la Primăria Generală au vizitat-o și am înțeles că nu numai din curtoazie, ci și pentru probleme de serviciu.

Prima operație a fost o intervenție exploratorie. Cea de-a doua a rezolvat situația și lucrurile vor intra în normal, a spus doctorul Iulian Brezean, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea Andreei Crețulescu, la România TV.

Gabriela Firea a fost operată, joi seară, la Spitalul Cantacuzino, din Capitală. Primarul General al Capitalei a suferit o operație gastrointestinală.

Vezi și: Medicul Catană, la care merge Liviu Dragnea, declarații exclusive - VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel