Firea revine la conducerea PSD - surse

Gabriela Firea ar fi fost iertată de PSD. 

UPDATE: Consiliul Politic Naţional al PSD a luat act, luni, de faptul că autosuspendarea Gabrielei Firea din funcţiile de conducere din partid a expirat.

Potrivit unor surse din partid, membrii CPN, reuniţi luni în şedinţă la sediul central al partidului, au constatat că autosuspendarea Gabrielei Firea, care este şi senator, a expirat în luna octombrie.

Prin urmare, Firea îşi poate relua funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti şi pe aceea de prim-vicepreşedinte al partidului, notează Agerpres. 

Fostul ministru Gabriela Firea se pare că revine la conducerea PSD, conform unor surse citate de Digi24. Ea ar fi fost iertată pentru scandalul ”azilelor groazei” din Voluntari. Amintim că ea a fost anunțată candidat al PSD la Primăria Municipiului București și nu a existat vreo altă discuție cu privire la acest subiect. Deci nu a fost nici retrasă, nici înlocuită.  

2. Inquam Pho... (37nxt_id227464_inquam_photos_octav_ganea_89545900.jpg)

În 31 octombrie, premierul Marcel Ciolacu a declarat, cu privire la candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, că nu a existat nicio discuție în PSD pentru la un alt candidat pentru PMB. ”Se fac sondaje, măsurători. Hai să fim corecți! Gabriela Firea nu a avut nicio legătură cu azilele groazei” spunea Marcel Ciolacu. 

Citește și: Marcel Ciolacu, avertisment după ieșirea Gabrielei Firea din scenă: Să fim atenți la binevoitorii care apar pe lângă noi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel