EXCLUSIV  Firmele de jocuri de noroc din Rusia au explodat în Republica Moldova. Sorin Constantinescu, avertisment pentru România / video

Sursă foto: Facebook Sorin Constantinescu
Sursă foto: Facebook Sorin Constantinescu

Sorin Constantinescu spune că jocurile de noroc online din Federația Rusă au explodat în Republica Moldova.

Sorin Constantinescu a fost invitat la emisiunea „Diaspora în direct“, moderată de Bogdan Bolojan, unde a vorbit despre legislația privind jocurile de noroc în Republica Moldova și explozia firmelor rusești în piața de peste Prut.

„Eu fac consultanță la loteria națională din Republica Moldova. Le-am și mărit cifra de afaceri de 2 ori de când le fac consultanță. S-au trezit niște 'băieți deștepti' în Parlament să interzică de tot reclamele. Acum, jocurile de noroc sunt foarte mult pe sfera online-ului. Sunt foarte multe firme neautorizate de afară la care oamenii joacă. Chiar dacă ai opri firmele tale și ai interzice reclama, ăla din străinătate își face reclamă în online.

După ce au interzis reclama, mai ales că jocurile de noroc de acolo sunt monopol de stat - Loteria are și păcănele, și pariuri, și tot - firmele rusești au explodat. Firmele rusești care au venit pe piața din Republica Moldova fac bani de 3-4 ori mai mult față de Loterie, pentru că ei își fac reclamă în mediul online, iar Loteria moldovenească nu-și poate face din cauza faptului că e interzisă.

Așa s-ar întâmpla la noi! Dacă ar interzice de tot reclama sau jocurile, ar explodat online-ul la negru. Statul nu ar mai incasa nimic, oamenii vor juca în continuare în online și nu s-ar întâmpla nimic pozitiv“, a spus, la emisiunea „Diaspora în direct“, Sorin Constantinescu.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel