Fișa tehnică pentru următorul director al Poștei Române, realizată de angajata avansată excepțional de actualul director

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei

În funcție de fișa tehnică elaborată de angajată va fi ales viitorul director al Poștei Române. 

Concret, vorbim despre cine a elaborat documentația de achiziție a expertului independent care selectează directorul general al Poștei Române. Procedura de selecție începe joi, 21 septembrie. 

Deși exista o hotărâre (nr. 7/03.04.2023) cu privire la declanșarea procedurii de selecție a membrilor CA și ai conducerii executive a Poștei Române, CA a declanșat o nouă procedură de selecție prin hotărârea 70/14.06.2023. Data de 14 iunie este și data la care au fost numiți membrii Consiliului de Administrație a Poștei Române prin Hotărârea AGA nr.16/14.06.2023. În aceeași noapte, s-ar fi demarat și procedura de selecție a expertului independent, prin hotărârea CA nr. 71/14.06.2023. De documentația de achiziție a expertului independent s-a ocupat Irina Smărăndița, cea care în martie a fost alături de directorul Valentin Ștefan la Paris și care ar fi fost promovată excepțional de actualul director. 

Analiza etapelor prevăzute în anunțul de recrutare și lipsa precizărilor dacă vorbim despre zile lucrătoare sau calendaristice duc la următoarea concluzie: durata selecției efectuate de către expertul independent SC Pluriconsultans Romania SRL s-ar întinde pe perioadă de 12 zile, respectiv - 21.09.2023 - 02.10.2023, după cum urmează: 

21.09 -22.09 - va avea loc evaluarea conformității administrative a dosarelor și eligibilitatea candidaților. 

23.09 - 27.09 – evaluarea competențelor și trăsăturilor-  o primă ierarhizare. 

28.09 - 02.10 – evaluarea competențelor și trăsăturilor pe baza interviului și a declarației de intenție

Desemnarea efectivă se va face printr-o desemnare a comitetului de nominalizare și remunerare, iar numire efectivă prin hotărâre a Consiliului de Administrație. 

Expertul independent care va derula procedura va fi S.C. Pluriconsultans Romania SRL, aceeași care a făcut evaluările salariaților care au primit preaviz de concediere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel