Fiul celui mai bogat om din Asia se căsătorește - iar lista invitaților include persoane cunoscute în întreaga lume

foto: Freepik
foto: Freepik

Celebrități din întreaga lume sunt invitate la nunta fiului celui mai bogat om din Asia.

Boris Johnson, Tony Blair și David Beckham s-ar număra printre invitații la nunta fiului lui Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, la Mumbai.

Extravaganța de patru zile începe vineri, însă căsătoria lui Anant Ambani cu prietena sa de lungă durată, Radhika Merchant, ambii în vârstă de 29 de ani, este punctul culminant al "sărbătorilor de pe tot parcursul anului".

Rihanna a cântat la un eveniment de trei zile în martie, în timp ce Katy Perry și Pitbull au cântat într-o croazieră europeană cu 800 de invitați în mai, a raportat presa locală, iar Justin Bieber a cântat săptămâna trecută la un concert privat.

Potrivit lui Rajan Mehra, directorul executiv al Club One Air, familia Ambanis a închiriat trei dintre avioanele Falcon-2000 ale companiei sale pentru a transporta invitații la nuntă și se așteaptă să fie folosite peste 100 de avioane private.

"Invitații vin de pretutindeni și fiecare avion va face mai multe călătorii prin țară", a declarat acesta.

Alte persoane care se așteaptă să participe sunt Mike Tyson și Jean-Claude Van Damme, potrivit unei surse care cunoaște planurile, citată de agenția de presă Reuters.

Superstarul și actorul american de wrestling John Cena a făcut o fotografie la locul evenimentului.

Presa locală relatează că Surorile Kardashian, Adele, Lana Del Rey și Drake sunt, de asemenea, invitați.

Nunta de vineri va cuprinde ritualuri tradiționale hinduse, iar recepția se va desfășura pe parcursul a două zile.

Luni, va avea loc o "recepție specială" pentru personalul casnic al familiei Ambanis, potrivit unui document care detaliază planurile.

Implicare politică

Nunta a căpătat accente politice pe măsură ce a intrat în plină desfășurare vineri, cu postere ale prim-ministrului Narendra Modi pe drumul spre locație.

"Bun venit din toată inima iubitului și respectatului prim-ministru al Indiei, Narendra Modi, în Mumbai", se putea citi pe zecile de afișe.

Deși numele său nu se află pe lista de invitați prezentată de organizatori, Modi vizitează zona Mumbai pentru a inaugura "un proiect" și ar putea participa pentru scurt timp la nuntă, potrivit oficialului de poliție Manoj Shinde.

Un purtător de cuvânt al statului a declarat că afișele nu au fost lipite de partidul de guvernământ, ci ar putea fi opera unor "lucrători de partid entuziasmați".

Modi a fost criticat de liderii opoziției indiene, care spun că este prea apropiat de magnați precum Ambani, acuzații pe care prim-ministrul le-a negat.

Probleme de trafic

Stârnind furia localnicilor, drumurile din apropierea locației- Centrul de convenții Jio World, de lux, deținut de familia Ambanis în districtul central de afaceri - vor fi deschise doar pentru "vehiculele de eveniment" între orele 13:00 și 24:00 în perioada 12-15 iulie.

Mumbai este cunoscut pentru trafic, în special în această perioadă a anului, în timpul sezonului musonic.

Traficul a încetinit deja în zona apropiată de locație, care este împodobită cu lumini decorative și flori roșii.

De asemenea, gălbenele și lumini galbene strălucitoare au fost folosite pentru a decora copacii din fața conacului cu 27 de etaje al lui Ambani, Antilia, din Mumbai, conform Sky News.

CITEȘTE ȘI: A început nunta fastuoasă a fiului miliardarului Ambani. Traficul din Mumbai, blocat /foto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel