Fiul liderului unui partid de extremă dreapta din Italia, căsătorit în secret cu o româncă. Politicienii formațiunii au evitat prezența la nunta lui cu o imigrantă

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Într-o ceremonie privată desfășurată în muzeul civic Bodini din Gemonio, Renzo Bossi, fiul fondatorului Ligii Nordului, Umberto Bossi, s-a căsătorit cu Izabela Corina Juncu, o antreprenoare româncă din industria parfumurilor.

Evenimentul a fost caracterizat de lipsa prezenței liderilor și a multor politicieni proeminenți ai Ligii sau a altor personalități politice, scrie Corriere della Sera.

Ceremonia, la care au participat doar cei mai apropiați membri ai familiei miresei și mirelui, a subliniat natura privată a uniunii.

Faptul că nu au fost prezenți membri proeminenți ai Ligii sau alte figuri politice de extremă dreapta poate fi motivat și prin faptul că fiul lui Umberto Bossi s-a căsătorit cu o imigrantă.

Renzo Bossi, în vârstă de 35 de ani, este al doilea fiu al lui Umberto Bossi, și a fost numit "Il trotà" (păstrăvul) de către tatăl său. Ceremonia a avut loc în Gemonio, o mică municipalitate din zona Varese, unde familia senatorului locuiește.

Izabela Corina Juncu, în vârstă de 35 de ani, este cunoscută în industria parfumurilor pentru fondarea companiei Notorious Stories, specializată în organizarea de evenimente pentru iubitorii de parfumuri. Ea servește, de asemenea, ca ambasadoare de brand pentru mărci de parfumuri de nișă și are peste 61 de mii de urmăritori pe Instagram.

Într-un interviu acordat Vogue România, Izabela s-a descris ca fiind "o femeie ca multe altele, cu sentimente și pasiuni normale, cu o rutină strictă de activități aparent banale". În timpul liber, ea preferă să se relaxeze în spa-uri sau să petreacă weekend-uri în natură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel