Fiul lui Lucian Mîndruță, prima întâlnire cu Poliția din Olanda: "Nu l-au săltat de pe stradă. Cam așa se face, în secolul ăsta"

Sursa foto: Facebook Lucian Mîndruță
Sursa foto: Facebook Lucian Mîndruță

Lucian Mîndruță a povestit cum fiul său cel mic, Matei, a avut "prima întâlnire cu Poliția" din Olanda.

“Fiul meu cel mic e nou în campus, în Olanda, și a avut acum câteva zile prima întâlnire cu Poliția. Nu, nu l-au săltat de pe stradă. Au venit chiar în campus, cu un stand cu tot felul de echipamente și i-au lăsat să se joace cu ele, în vreme ce polițiștii tineri și cu chef de vorbă le-au ținut, relaxat și zâmbitor, un mic instructaj. Un fel de "Ce să faci ca să ne întâlnim tot prieteni” sau "Cum să nu dai de bucluc în anul I în Olanda”.

La final, au aflat și cine e polițistul care are în grijă campusul și mai ales cum să ia legătura cu el. Înainte să aibă o problemă, pentru un sfat, ce mai e nevoie. Prevenție, cum ar veni. Știți cum pot apela la el? Nu, nu la 112. Polițistul le-a dat pur și simplu profilul lui de Instagram și le-a zis să îi scrie acolo, că răspunde imediat.

Cam așa se face Poliție în secolul asta. Și n-am scris să mă laud, ci doar cu speranța că unii mai gradați, așa, se vor inspira", a povestit Lucian Mîndruță, pe Facebook.

Matei, fiul lui Lucian Mîndruță, studiază la o universitate din din Amsterdam și locuiește într-un cămin, la 30 de minute de facultate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel