Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia, acuzații grave la adresa patronilor stației GPL. Ce sumă i-ar fi propus Doldurea și Stângă

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia a comentat ultimele declarații ale patronilor stației GPL.

Sorin Barbu, fiul soților uciși în explozia de la Crevedia, se declară revoltat după interviul acordat de Ionuț Doldurea și Cosmin Stîngă, despre tragedie. Acesta îi acuză pe patronii stației GPL că încearcă să paseze toată vine pe instituțiile statului, evitând să își asume responsabilitatea pentru moartea acelor oameni.

"Nenorocirea de la Crevedia trebuie să fie asumată ca o experiență din care toți să ieșim mai buni și să remediem orice neajunsuri. Și aici mă refer și la Stat. Responsabilitatea instituțiilor sale este, dat fiind și această experiență intens nefericită, să analizeze onest și obiectiv disfuncționalitățile și, dacă pot îmbunătăți viața oamenilor și pot sluji mai bine interesului general să o facă. "Din greșeli se învață" credem că este aplicabil și instituțiilor, nu doar oamenilor", au declarat cei doi, printre altele, pentru revista Q Magazine.

Totodată, patronii stației GPL de la Crevedia i-au criticat pe pompieri în cadrul acestui interviu, dar l-a lăudat pe procurorul de caz. În plus, aceștia au afirmat că victimele exploziei i-au încurajat.

"Chiar și dinspre victime mesajele au fost copleșitoare. Din toată suferința lor, mulți ne transmiteau, cu bunătate, gânduri de bine, încurajări și urări de libertate. Chiar și din rândul celor mai supărați dintre ei, care și-au pierdut pe cineva din familie în această tragedie, nu am resimțit ură, nici încrâncenarea cu care eram zugrăviți de fapt în media", au mai spus aceștia, afirmând și că pretențiile unor păgubiți sunt exagerate.

Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia: E strigător la cer

Fiul soților uciși în explozia de la Crevedia acuză, ca urmare a acestor interviu acordat de patronii stației GPL, că acest caz este mușamalizat.

"I-a pus în control judiciar, vă dați seama că nu au decât cuvinte de laudă, plus că vedeți și dvs. că am spus de la bun început că mușamalizare va fi și vedeți că asta se întâmplă. Adică să ai cel puțin opt morți, o grămadă de case distruse și să stai bine-mersi în control judiciar, nu știu, e strigător la cer. Nu s-a întâmplat nimic, se dă vina pe pompieri. Păi e vina la pompieri că ați funcționat ani de zile ilegal și ați făcut transvazări de GPL? E vina pompierilor? Mama a murit imediat, înainte să ajungă poliția, pompierii. Nici nu a fost vorba că pompierii nu ai intervenit din timp", a declarat acesta într-o intervenție la Antena 3 CNN.

"Tot ei spun că oamenii îi laudă, păi îi laudă oamenii care au avut un geam spart, o ușă spartă și s-au îmbogățit de pe urma asta. În plus, domnul Ionuț Doldurea, de Crăciun, le-a transmis sărbători fericite la câțiva dintre oamenii păgubiți, le-a transmis și sume de bani, au ținut legătura cu câțiva dintre ei, cu toate că nu avea voie să ia legătura cu dânșii", a mai spus Sorin Barbu.

Întrebat dacă i-au fost propuși și lui bani după ce și-a pierdut părinții în tragedia de la Crevedia, Sorin Barbu a spus: "Eu când am fost la o discuție, sora mea a vrut să vorbească cu dânșii și i-au oferit 150 de mii de euro". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel