Florin Andone, supărat după înfrângerea cu Real Madrid: Măcar un punct...

Florin Andone , atacantul celor de la Galatasaray, crede că rezultatul cu Real Madrid este nedrept, având în vedere jocul bun pe care echipa sa l-a practicat.

Atacantul român Florin Andone a declarat, marţi seara, că Galatasaray merita măcar un egal cu Real Madrid, în meciul jucat la Istanbul şi pierdut cu 0-1 în Liga Campionilor la fotbal.

"Am alergat, am atacat şi am dat totul până în ultimul moment al jocului. Pentru asta îi felicit pe colegii mei. Ne-am creat câteva ocazii de gol, dar nu am putut să le fructificăm. Meritam cel puţin un punct pentru evoluţia noastră şi pentru efortul depus. Bineînţeles că nu este rezultatul pe care îl doream. Am încercat să obţinem cele trei puncte şi cred că meritam un punct", a declarat, pentru site-ul oficial al campioanei Turciei, Andone, care a ratat două ocazii mari în acest meci.

"Galatasaray este un club mare. Renunţarea nu este în caracterul său. Trebuie să dăm totul până în ultimul moment. Am jucat trei meciuri şi mai avem de disputat încă trei. Încă mai avem o şansă în această grupă. Vom munci şi vom da totul. Trebuie să arătăm pasiunea noastră în meciurile care ne-au rămas. Dacă vom arăta această dorinţă, totul e posibil. Trebuie să ne menţinem ambiţia şi pasiunea la un nivel înalt, a mai spus Andone, care în weekend a marcat primele sale două goluri în campionat, în meciul cu Sivasspor (3-2).

Real Madrid s-a impus cu 1-0 la Istanbul, în faţa lui Galatarasay, la care Florin Andone a jucat tot meciul. Unicul gol a fost semnat de Toni Kroos (min. 18), la meciul său cu numărul 100 în Champions League.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel