Florin Bănuţă, fost candidat USR-PLUS, concluzie dură despre Nicuşor Dan. "Primar puţin peste mediocru. Dacă vă faceţi că nu vedeţi, mai mult îl umflaţi şi îi faceţi rău"

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Florin Bănuţă, fost candidat la Consiliul Local Sector 1 din partea USR-PLUS, a tras concluziile despre Nicuşor Dan, cu un an înainte de alegerile locale. 

Postarea acestuia de pe Facebook este şi o săgeată în direcţia celor care susţin orice face primarul general Nicuşor Dan, indiferent de calitatea faptelor. 

"Dacă întrebi de ce bucureșteanul plătește mai puțin decât provincia la gigacalorie sau de ce trebuie ca subvenția să fie plătită de la buget, deci inclusiv de cei ce nu sunt racordați la sistemul centralizat, ți se spune că o vrei pe Firea înapoi.

Dacă vrei mai puțină poluare în oraș, trebuie să mai aștepți un pic să se facă planul de masurare a calității aerului, omul nu vede evidența.

Dacă întrebi de ce piața imobiliară este blocată, ești acuzat că ești avocatul rechinilor imobiliari. Nu întreba cum se mai garantează proprietatea în cazul în care o autoritate decide că nu ai voie să construiești, dar nici nu te expropiază!

Dacă vrei trotuare libere, îți sare lumea în cap că nu are unde să mai parcheze.

Dacă ceri piste de biciclete, benzi unice, așteaptă, o să se facă.

Dacă urli că este congestionat orașul, îți spune că s-a făcut pasajul de la Dna. Ghica.

Dacă ceri socoteală pentru milioanele aruncate pe salariile echipei profesioniste de handbal, ți se răspunde că orașul trebuie să se facă cumva cunoscut în lume.

Dacă te-ai născut acum patru ani, lângă Herăstrău, nu ai avut ocazia să te poți juca într-o loc amenajat, să te poți da în leagăn sau pe topogan, ți se spune că urmează, poate în următorul mandat, poate o să ai ocazia când faci zece ani, cine știe. Măcar să le fi demontat cu totul, că sunt un pericol public. Dacă spui că e murdar orașul, că arată ca unul părăsit, nu răspunde nimeni, ți se arată niște amărâți care spală în van băncile din Cișmigiu, dar orașul e mult mai mare.

Dacă ceri mai mulți copaci plantați, mai multă umbră, ți se spune că e complicat. Dacă arați spre sectorul 3, iar ești acuzat că ești pesedist.

Dacă vrei să te speli cu apă caldă, sau măcar să știi exact când poți să o faci, trebuie să ai răbdare, că se lucrează la rețea, că nu ai dreptul la informații corecte, e mai importantă lucrarea, că se supără dorel și își ia sculele și pleacă.

L-am votat pe dumnealui, poate tot pe el o să îl votez, dar fraților, deschideți ochii, e un primar puțin peste mediocru, asta e realitatea. Dacă vă faceți că nu vedeți, mai mult îl umflați și îi faceți rău, inclusiv vouă. Arătați-i că greșește și așa poate face un al doilea mandat mai bun. Scoateți-i populismul ăsta din repertoriu. Nu mai tăceți!", a scris Florin Bănuţă pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel