Florin Călinescu lasă PROTV pentru politică: Luăm o pauză

Florin Călinescu, alături de Andra
Florin Călinescu, alături de Andra

Florin Călinescu, unul dintre juraţii concursului "Românii au Talent", a anunţat că va pleca de la PRO TV, dar şi că despărţirea a fost una amiabilă. 

"Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză", a declarat Florin Călinescu pentru Antena3.ro.

În urmă cu o lună presa a scris despre o posibilă înscriere a lui Florin Călinescu în PSD. Călinescu a negat atunci varianta, dar și-a recunoscut prietenia cu primarul sectorului 1, Daniel Tudorache.

Ulterior, Florin Călinescu a fost desemnat preşedintele Partidului Verde. 

Partidul Verde, fost aliat al PSD

Partidul Verde a fost fondat în noiembrie 2005. Formațiunea este singurul partid politic din România membru al Verzilor Europeni. Este membru cu drepturi depline în European Green Party (EGP), reprezentat prin Grupul Verzilor în Parlamentul European. Partidul Verde din România are un vot în cadrul Consiliului EGP, forul lărgit de conducere al Verzilor Europeni, care se întrunește de două ori pe an.

În 2009, Partidul Verde a susținut candidatura lui Remus Cernea la alegerile prezidențiale. Ulterior, s-a aliat cu PSD și a obținut doi deputați în Parlamentul României: Remus Cernea și Ovidiu Iane.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel