Florin Cîțu: Nu vom crește taxele în perioada următoare

Florin Cîțu / Foto: gov.ro
Florin Cîțu / Foto: gov.ro

Taxele nu vor fi crescute în perioada următoare, a spus, marți după-amiază, Florin Cîțu.

„Sunt de acord cu orice majorare (n.r. cu referire la alocații, pensii) în funcție de cât ne putem permite. Dacă există surse de finanțare, bineînțeles că se pot face. Dacă nu, vom vedea ce-și poate permite economia”, a spus, marți după-amiază, Florin Cîțu.

„Nu vom crește taxele în perioada următoare”, a subliniat Florin Cîțu.

Youtube video image

Întâlnire PSD - PNL, la Palatul Parlamentului

Liderii PSD și PNL s-au întâlnit, marți, la Palatul Parlamentului pentru negocieri privind formarea unei alianțe guvernamentale. Va fi constituită o echipă care să uniformizeze cele două programe de guvernare, anunța președintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Astăzi (marți - n.r.) se va face, cred, echipa care să înceapă să uniformizeze cele două programe de guvernare, ale PNL și PSD. Dar va fi o întâlnire și cu UDMR și cu minoritățile, fiindcă această alianță va fi formată, dacă se reușește, din PSD, PNL, UDMR și minorități”, anunța Marcel Ciolacu.

Acesta a reluat ideea potrivit căreia negocierile vor ține cont de ponderea parlamentară a fiecărei formațiuni politice.

Totodată, liderul PSD afirma că pentru modificarea Constituției trebuie implicate toate partidele parlamentare.

Confirmare pentru DCNews: Cîțu a propus excluderea lui Orban din PNL. Își face fostul președinte partid? Prima reacție

În spațiul public au apărut informații, pe surse, conform cărora se vor face demersuri pentru ca Ludovic Orban să fie exclus din Partidul Național Liberal. În urmă cu aproape două săptămâni, Ludovic Orban afirma că va lua, în următoarele două-patru săptămâni, o decizie cu privire la fondarea unui nou partid: ”Este posibil să construiesc o nouă forță politică, Forța Liberală, Forța Națională, numele e mai puţin important. Mă gândesc cu foarte mare seriozitate la acest lucru. Nu-mi doresc, aș prefera să le revină mintea la cap colegilor mei, să se trezească efectiv din starea asta de tulburare și din ruperea totală de realitate. Speranțele sunt mici, dar încă mai sper. Dacă această conducere nelegitimă care practic a ocupat PNL și face de râs PNL în fiecare zi, dacă această conducere va face Guvern cu PSD drumurile noastre se despart”. Continuarea, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel