Florin Dumitrescu, luat prin surprindere în timpul filmărilor de la "Chefi la cuțite". Cine a apărut în platou

Florin Dumitrescu a fost luat prin surprindere, în timpul filmărilor pentru emisiunea "Chefi la cuțite".

Difuzată aseară în intervalul 20:31 – 00:01, cea de-a 13-a ediţie Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile.

Astfel, pe segmentul de public comercial, cu vârste cuprinse între 21 și 54 de ani, Chefi la cuțite a înregistrat pe întregul interval orar 5.9 puncte de rating și 22.8% cotă de piață. Și la orașe, show-ul culinar Chefi la cuțite s-a situat pe primul loc, înregistrând 5.7 puncte de rating și 17.7% cotă de piață. Ierarhia se păstrează şi la nivelul publicului naţional. În minutul de aur 21:46, emisiunea Chefi la cuțite a fost urmărită de aproape 1.5 milioane de telespectatori.

Surpriză pentru Chef Florin Dumitrescu

Primul concurent care a pășit aseară în platoul preselecțiilor i-a impresionat pe jurați cu ambiția și dedicarea sa pentru meseria de bucătar la doar 17 ani. Valentin Gherguț din Ciolpani a obținut 3 cuțite cu preparatul său. Tot aseară, a participat la preselecții și Daniel Van Der Veken, concurentul de 70 de ani, cu o experiență de 55 de ani în bucătărie, care a lucrat cu Paul Bocuse, cunoscut ca ”tatăl artei culinare din Franța”. Venerabilul Chef i-a impresionat pe jurați cu farfuria creată de el, dar și cu povestea sa de viață.

Una dintre surprizele preselecțiilor de ieri seară a fost și participarea Ralucăi Dragomir, soția lui Florin Dragomir, cel care a primit cuțitul de aur din partea lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul 10.

Raluca a primit aseară doar două cuțite – dar verdictul îi asigură intrarea în bootcampul care este foarte aproape. Duminica aceasta, presiunea competiției crește: Chefii împart ultimele cuțite și deschid porțile bootcampului, unde selecția concurenților va fi drastică.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel