Florin Salam, declarațiile zilei, după ieșirea de la audieri

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Manelistul Florin Salam a ieșit de la declarații de la poliție și a vorbit pentru reporterii Antena 3 CNN.

Florin Salam a declarat pentru Antena 3 CNN la ieșirea de la audieri. El a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune.

”Eu am reînceput să cânt și pentru unii din branșa noastă sunt o piedică. De aceea îmi înscenează fel și fel, eu am încredere în justiție, sunt un om care ajută lumea. Aș vrea ca justiția să-și facă datoria, și după cum bine vedeți sunt ok, merg la familia mea. Nu este prima oară când se întâmplă asta, a mai fost un caz.”, a declarat manelistul.

Manelistul Florin Salam a fost audiat, la Secția 2 de Poliție, pentru trei infracțiuni de înșelăciune, fiind acuzat că ar fi încasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fără însă a fi onorat înțelegerile, potrivit unor surse judiciare, scrie Agerpres. 

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) - Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

"În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024", informează Poliția Capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel