Florin Salam, reținut pentru 24 de ore pentru infracțiuni de înșelăciune. Imagini de la secția de poliție

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Florin Salam, cântărețul de manele, a fost audiat pentru trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

UPDATE: Florin Salam a fost reținut, joi, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune.

Știrea inițială

Manelistul Florin Salam este audiat, în această dimineață, la Secția 2 de Poliție, într-un trei infracțiuni de înșelăciune, fiind acuzat că ar fi încasat sume de bani pentru prestarea de servicii muzicale la mai multe petreceri fără însă a fi onorat înțelegerile, potrivit unor surse judiciare, scrie Agerpres.

Inquam Photos / George Călin

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB) - Secția 2 Poliție pun în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară în București, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârșirea a trei infracțiuni de înșelăciune, prejudiciul fiind de aproximativ 18.000 de euro.

"În fapt, la nivelul Secției 2 Poliție au fost înregistrate plângerile a trei persoane care sesizau faptul că ar fi plătit anumite sume unui bărbat, pentru prestarea unor servicii muzicale, însă acesta nu și-ar fi onorat înțelegerile și nici n-ar fi restituit banii primiți. Sesizările au fost depuse în zilele de 12 aprilie 2023, 16 ianuarie 2024 și 21 februarie 2024", informează Poliția Capitalei.

În urma cercetărilor și investigațiilor desfășurate, s-a stabilit că în cursul zilei de 21 iulie 2020, în timp ce se afla în incinta unui restaurant din Sectorul 1, în urma unei înțelegeri verbale cu o persoană, aceasta i-ar fi plătit bărbatului un avans de 3.000 de euro pentru prestarea unui program muzical, în vara anului 2021, la o petrecere. Ulterior, bănuitul nu și-a respectat promisiunea și nu i-ar fi returnat persoanei vătămate suma încasată.


Inquam Photos / George Călin

Potrivit sursei citate, la data de 28 ianuarie 2023, o altă persoană ar fi mers la locuința bărbatului, iar în urma unei înțelegeri verbale i-ar fi plătit un avans 10.000 de euro pentru a presta servicii muzicale în data de 13 august 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat și nici nu a returnat banii persoanei vătămate.

De asemenea, la data de 14 mai 2023, una dintre persoanele vătămate ar fi mers la locuința bănuitului, iar în urma unei înțelegeri verbale i-ar fi plătit acestuia cu titlu de avans 25.500 de lei pentru a presta servicii muzicale, în data de 29 septembrie 2023, însă bărbatul nu s-ar fi prezentat și, ulterior, nici nu ar fi restituit banii primiți.

Florin Salam, înșelăciune în complicitate cu alte două persoane

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi săvârșit faptele în complicitate cu alți doi bărbați.

"În vederea administrării materialului probator, în această dimineață vor fi puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, urmând ca persoanele vizate să fie conduse la audieri, în vederea dispunerii măsurilor legale ce se impun", arată sursa citată.


Inquam Photos / George Călin

Cercetările sunt continuate de către Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de înșelăciune.

Citește și: Florin Salam, reacție după ce a fost săltat de Poliție: Eu pot să vă dau în judecată pe ăștia care vreți să-mi pătați imaginea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel