Florinel Coman a fost condamnat la închisoare cu suspendare. Atacantul naționalei, obligat să facă muncă în folosul comunității

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Fotbalistul Florinel Coman a fost condamnat la 11 luni de închisoare cu suspendare.

Fotbalistul Florinel Coman a fost condamnat definitiv, de către magistrații Judecătoriei Lehliu Gară, la 11 luni de închisoare cu suspendare. În urmă cu trei ani, acesta a fost prins pe A2 (Autostrada Soarelui) în timp ce conducea cu un permis de conducere fals, luat din Ucraina, potrivit Antena 3 CNN.

Fotbalistul conducea cu 165 km/h pe o șosea în care limita era de 130 km/h. El le-a arătat oamenilor legii un așa-zis „permis internațional” ce părea a fi emis de autoritățile ucrainene. Pe numele lui Florinel Coman a fost întocmit imediat un dosar penal.

Procurorii din județul Călărași, unde a fost prins fotbalistul, au trimis în Ucraina o adresă prin care au solicitat să li se răspundă dacă Florinel Theodor Coman a urmat vreo școală de șoferi în această țară și dacă a susținut vreun examen. Din cauza faptului că perioada a coincis cu atacul Rusiei asupra Ucrainei, autoritățile din țara vecină nu au venit cu un răspuns rapid privitor la situația fotbalistului român.

Florinel Coman a primit acum 9 luni pentru conducere fără permis, 2 luni pentru uz de fals și 4 luni pentru complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.

„În temeiul art. 38 Cod pen. rap. la art. 39 alin. 1, lit. b) Cod pen. aplică inculpatului Anonimizat 1 (n.r. Florinel Coman) pedeapsa rezultantă a închisorii de 11 luni (determinată ca urmare a adăugării la pedeapsa cea mai grea, a închisorii de 9 luni, a unei treimi din celelalte pedepse, respectiv 1/3 din 6 luni -2 luni)”, se arată în decizia instanței.

Florinel Coman a fost obligat să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității la Direcția Educație Cultural – Sportivă și Îngrijiri Comunitare din orașul Voluntari. El este, de asemenea, obligat se prezinte la Serviciul de Probațiune Ilfov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probațiune, să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile și să urmeze un program de reintegrare socială. De asemenea, fotbalistul a fost condamnat să achite și cheltuielile judiciare, care au fost evaluate la 1.000 de lei. Fotbalistul a cerut instanței să fie iertat de această obligație, având în vedere că acum locuiește în Qatar.

Florinel Coman a avut extrem de mult noroc datorită recunoașterii vinovăției. El a admis că permisul arătat polițiștilor rutieri era unul fals, pe care îl achiziționase online cu 1.500 de euro.

Fotbalistul și-a început cariera în fotbal la o vârstă fragedă și a progresat rapid prin diferite echipe de juniori. A debutat la nivel profesionist într-un meci al primei echipe a FC Viitorul, în primăvara lui 2015, când a jucat în ultimele minute ale meciului cu Astra Giurgiu. De-a lungul carierei, a jucat pentru echipe importante din România și a avut și experiențe în străinătate, reprezentând țara noastră și la nivel de echipe naționale de tineret, dar și Echipa Națională la Campionatul European de Fotbal din 2024. Florinel Coman este cotat la 7 milioane de euro și joacă în prezent la echipa Al Gharafa SC din Qatar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel