Focuri de armă în Vama Veche. Un tânăr a fost împușcat pentru un loc de parcare/ UPDATE: Atacatorul s-a predat

Focuri de armă în Vama Veche. Un tânăr a fost împușcat, iar atacatorul amenință că se sinucide / Foto: Pixabay
Focuri de armă în Vama Veche. Un tânăr a fost împușcat, iar atacatorul amenință că se sinucide / Foto: Pixabay

Mai multe focuri de armă ar fi fost trase în Vama Veche. 

UPDATE 3: După cinci ore de negocieri, atacatorul s-a predat. 

UPDATE 2: Tânărul împușcat a fost transportat la spitalul din Mangalia, acolo unde i s-a acordat primul ajutor medical, dar nu a necesitat internarea. Camping-ul din stațiunea Vama Veche a fost evacuat, iar polițiștii, însoțiți de un negociator, încă sunt la fața locului, deoarece atacatorul amenință în continuare că se va sinucide.

UPDATE 1: Se pare că cearta a pornit de la un loc de parcare, dar și de la muzica dată tare. 

Mai multe focuri de armă ar fi fost trase, vineri seară, în Vama Veche, transmite Digi24. Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost împușcat în picior.

Atacatorul ar fi un bărbat în vârstă 50 de ani. Poliția este la fața locului, iar un negociator discută cu presupusul făptaș deoarece acesta amenință că se sinucide. Deocamdată nu este clar ce tip de armă a fost folosită în scandal. Totul s-a întâmplat într-un camping din stațiunea Vama Veche.

"La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 18:20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, pe fondul unui conflict spontan, într-un camping din stațiunea Vama Veche, un bărbat, de 21 de ani, ar fi fost împușcat în picior, cu o armă, de un bărbat de 50 de ani. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Bărbatul de 21 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Cercetările în acest caz sunt, în prezent, în derulare, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor de fapt, dar și pentru identificarea tipului de armă folosit. De asemenea, la fața locului se află un negociator din cadrul IPJ Constanța, având în vedere faptul că bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a amenințat că se sinucide", a transmis IPJ Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel