Fondurile europene absorbite de România, de trei ori mai mari față de contribuția la bugetul UE. Dan Motreanu subliniază: Este important să repetăm acest adevăr

Dan Motreanu spune că "fondurile europene pe care le-a absorbit România sunt de trei ori mai mari față de contribuția țării noastre la bugetul Uniunii Europene".

"Fondurile europene au transformat România, contribuind la dezvoltarea țării noastre. Am discutat despre importanța apartenenței României la UE în cadrul dezbaterii ”Drumul către succes cu finanțare europeană”, desfășurată sub egida OFL Giurgiu și TNL Giurgiu.

Fondurile europene pe care le-a absorbit România sunt de trei ori mai mari față de contribuția țării noastre la bugetul Uniunii Europene. Este important să repetăm acest adevăr, într-o perioadă în care sunt lansate tot mai multe minciuni despre relația dintre România și UE.

Și în județul Giurgiu ritmul de atragere a fondurilor europene a crescut în ultimii trei ani, în timpul administrației PNL. Am obținut finanțare europeană pentru construirea campusului dual liceal și universitar din Giurgiu. Tinerii din Giurgiu vor avea posibilitatea să învețe o meserie, fără a fi nevoiți să plece din județ. Vor avea posibilitatea unui loc de muncă bine plătit. Vom putea atrage mai mulți investitori, ceea ce va duce la dezvoltarea județului. Am reușit să obținem fonduri europene pentru construirea unor secții moderne de oncologie și neurologie în județul Giurgiu.

Felicit OFL Giurgiu și TNL Giurgiu, și pe liderii celor două organizații, Elisabeta Mihalcea și Adrian Chiran, pentru organizarea acestei acțiuni.

Au participat Nicoleta Pauliuc, președinta Organizației Femeilor Liberale, Gabriela Horga, deputat PNL de Giurgiu, Toma Petcu, senator PNL de Giurgiu, Cristian Anculescu, vicepreședintele CJ Giurgiu, membri ai OFL Giurgiu și TNL Giurgiu. Mulțumesc primarilor PNL din zona de nord a județului care au fost prezenți  la eveniment", a scris Dan Motreanu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel