Foodpanda.ro investește 200.000 lei într-o campanie de vouchere prin care oferă reduceri la comenzile de pe site

Foodpanda.ro, platforma de livrare de mâncare lansată în septembrie în România și susținută de Rocket Internet, cel mai mare incubator de afaceri online din lume, a investit 200.000 lei într-o campanie de vouchere prin intermediul cărora se oferă o reducere de 10 lei pentru comenzile de mâncare înregistrate pe site sau în aplicație.

În cadrul campaniei vor fi distribuite 20.000 de pliante ce vor fi inscripționate cu un cod ce le oferă clienților noi ai platformei foodpanda.ro o reducere de 10 lei pentru o comandă minimă de 50 de lei.

“După ce au plasat comanda, utilizatorii nu trebuie decât să introducă codul promoțional în câmpul dedicat și automat li se va scădea suma de 10 lei din valoarea totală a comenzii”, a explicat Dan Macarie, Country Manager foodpanda.ro.

Campania se desfășoară în perioada 18 – 22 noiembrie, iar voucherele pot fi utilizate până în data de 24 decembrie 2013. Acestea sunt distribuite în apropierea stațiilor de metrou Piața Unirii, Universitate, Piața Victoriei, Aviatorilor, Pipera, dar și în Centrul Vechi.

„Deja colaborăm cu peste 100 de restaurante din București și am dorit să sărbătorim acest lucru oferindu-le noilor utilizatori foodpanda.ro un discount pentru comenzile plasate prin intermediul platformei”, a adăugat Dan Macarie.

Foodpanda.ro își propune ca, până la sfârșitul anului, să devină lider de piață pe sectorul platformelor de food delivery, iar pentru începutul anului 2014 plănuiește extinderea serviciului și în Cluj-Napoca.

Despre foodpanda

Foodpanda, împreună cu brandul afiliat Hellofood, este grupul lider al platformelor online de comenzi de mâncare, activ în 31 de țări. Pentru consumatori, grupul Foodpanda/Hellofood oferă un mediu online cu un larg spectru gastronomic, din care clienții pot alege utilizând atât platforma online, cât și aplicația mobilă foodpanda.

foodpanda/hellofood operează în India, Indonezia, Malaezia, Pakistan, Singapore, Taiwan, Tailanda, Vietnam, Ghana, Coasta de Fildeș, Kenya, Maroc, Senegal, Nigeria, Arabia Saudită, Rusia, Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Mexic, Peru, Ungaria, Venezuela, Polonia, Ucraina, România, Cehia, Iordania, Rwanda și Slovacia.

Pentru mai multe informații despre foodpanda România, vă rugăm să vizitați: http://www.foodpanda.ro/ sau http://press.foodpanda.com/.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel