Forțele ucrainene au debarcat în Crimeea / Update: Un drapel ucrainean a fost arborat în peninsula ocupată în 2014

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Forțele ucrainene au ajuns, joi dimineață, în Peninsula Crimeea.

Update 3:

În timpul a ceea ce a fost descris drept o „operațiune specială”, personalul militar ucrainean a debarcat în Crimeea ocupată de ruși și a purtat o bătălie cu trupe rusești.

„Ca urmare, inamicul a suferit pierderi în rândul personalului, echipamentele inamice au fost distruse”, se arată într-un comunicat pe Telegram.

„Toate obiectivele și sarcinile au fost îndeplinite”, se precizează în mesaj. Niciun ucrainean nu a fost rănit.

În mesaj se precizează că un drapel ucrainean a fost arborat pe teritoriul Peninsulei Crimeea.

Update 2:

„Debarcarea personalului a avut loc pe teritoriul peninsulei ca parte a operațiunii speciale. Direcția principală de informații în cooperare cu Marina a efectuat o operațiune specială, scopul a fost atins, nu au existat pierderi în rândul personalului. Operațiunea specială continuă, nu dezvăluim toate detaliile, sunt pierderi în rândul personalului inamic, precum și în rândul forțelor și mijloacelor. Informațiile privind numărul de pierderi sunt în curs de clarificare.", se arată în mesajul ucrainenilor, conform Pravda.

Update:

„Ciocnire care implică bărci, aviație a fost raportată în satul Mayak din Crimeea ocupată. Se aud explozii și împușcături cu arme mici“, se arată într-o actualizare pe liveuamap.

Știre inițială:

În dimineața zilei de 24 august a avut loc o bătălie în Crimeea ocupată de Rusia, unitățile de informații ucrainene au efectuat o debarcare în cadrul unei operațiuni speciale, conform UNIAN.

Informația a fost exprimată de reprezentantul Direcției principale de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei, Andriy Yusov, într-un comentariu.

„Unitățile GUR ale Ministerului Apărării au efectuat o debarcare ca parte a unei operațiuni speciale, toate sarcinile au fost finalizate”, a spus Yusov.

Locul în care ar fi avut loc bătălia din această dimineață este, conform liveuamap, în apropierea locului în care forțele ucrainene au lovit, ieri, celebrul complex „Bastion” cu rachete antiaeriene S-400.

Anterior, UNIAN a raportat, în urmă cu câteva zile, că șeful Direcției de Stat a Ministerului Apărării Kyrylo Budanov a anunțat „surprize” pentru ocupanții din Crimeea.

„Trebuie să le oferim încredere că speranțele lor nu sunt zadarnice. De aceea trebuie să organizăm evenimente precum Platforma Crimeea, evenimente, să spunem, cu mișcarea de rezistență în teritoriile ocupate temporar, doar să distrugem ocupanții din Crimeea noastră, ceea ce, în principiu, vedeți și veți vedea în viitor. zile", a spus Budanov.

CITEȘTE ȘI        -        Explozii de proporții în Crimeea. Update: Ucraina a distrus celebrul complex „Bastion”, cu rachete antiaeriene S-400 „Triumph” / video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel