Fosta soție a lui Răzvan Simion, reacții SUBTILE și mesaje ACIDE după despărțirea de Lidia Buble

Diana, fosta soție a lui Răzvan Simion a reacționat subtil după anunțul despărțirii dintre prezentator și Lidia Buble. 

Răzvan Simion și Diana au divorțat în anul 2015, după 15 ani de căsnicie, atunci când matinalul de la Neatza s-a îndrăgostit de Lidia Buble. Aceasta decizie a afectat-o foarte mult pe Diana, care a rămas și cu cei doi copii ai cuplului, Tudor și Ianca. 

Acum, când Răzvan a anunțat despărțirea de Lidia Buble, rolurile s-au inversat, iar fosta soție a prezentatorului are toate motivele să fie fericită. Aceasta și-a regăsit iubirea anul trecut, atunci când și-a făcut curaj și a anunțat public că are o relație cu un om de afaceri timișorean, patronul unei cafenele din oraș.

Ce a făcut Diana Simion după despărțirea dintre Răvan și Lidia

Pentru că se zvonea de luni de zile că relația dintre Lidia și Răzvan nu mai funcționează, Diana a părut să reacționeze subtil pe baza acestui subiect. Zilele trecute, ea și iubitul afacerist au făcut un pas important în relație, fiind nașii unei fetițe. 

Mai mult de atât, după postarea lui Răzvan Simion, Diana, fosta sa soție a postat o imagine cu mai multe cărți, una dintre acestea având titlul: "Sfârșitul e mereu aproape. Momente apocaliptice de la colapsul Epocii Bronzului până la amenințarea nucelară”. Chiar dacă postare ei este una obișnuită, mesajul ar putea fi interpretabil, făcând referire tacită la relația destrămată a omului de televiziune.

Reacție acidă pe baza cuplului

Cu câteva luni înainte de ruptura dintre Lidia cu Răzvan, fosta soție a acestuia a avut câteva remarci acide pe marginea acestei relații.

”El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte. Îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră. Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a declarat Diana Simion.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel