Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, invadată de șobolani. Proprietatea de 10.000 mp de pe malul lacului Snagov a ajuns în paragină (FOTO/VIDEO)

captură video
captură video

Iată cele mai recente imagini cu fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Proprietatea de pe malul lacului Snagov a fost invadată de șobolani.

Cândva milionar și nume sonor, cunoscut pentru colecția sa de mașini de lux și faimoasa vilă de la Izvorani, Irinel Columbeanu a pierdut tot. În prezent, locuiește într-un azil deținut de prietenul său, Ion Cassian, iar pensia de la statul român este singura sa sursă de venit.

Proprietatea de 10.000 mp de pe malul lacului Snagov a fost complet lăsată în paragină și nu mai arată deloc ca acum câțiva ani. Recent, un vlogger cunoscut a vizitat Izvorani și a împărtășit imagini cu fanii din celebra vilă, unde au rămas doar pereții exteriori, iar curtea este acoperită de bălării și gunoaie. Acoperișul, care s-a prăbușit acum patru ani, nu a fost reparat, iar camerele luxoase au devenit adevărate focare de mizerie și mucegai. Vecinii sunt din ce în ce mai îngrijorați, și asta pentru că locul s-a umplut de șobolani, care se înmulțesc pe zi ce trece.

Iată o altă filmare detaliată în care se pot observa mai bine resturile de mobilier, pânzele de păianjen și vegetația luxuriantă care a acoperit întreaga clădire. Așa arată în prezent fosta casă a omului de afaceri:

Youtube video image

Cine este femeia celebră care a cumpărat casa

Clement Mocanu, constructorul acestei clădiri cândva impozante, a informat că noua proprietară este chiar avocata lui Irinel Columbeanu. Colaborarea profesională dintre Columbeanu și Liana Petrovici a început în 2011, într-o perioadă complicată pentru omul de afaceri care se confrunta cu un divorț de Monica Gabor și se lupta pentru custodia fiicei sale, Irinuca.

Liana Petrovici a reușit să obțină rezultatele dorite pentru Columbeanu, însă acesta a rămas cu o datorie considerabilă la aceasta. „El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, dar așa mi-a spus că a avut datorii la dânsa,” a explicat Clement Mocanu în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

În 2020, imobilul a fost afectat de un incendiu devastator care i-a distrus proprietatea. Se pare că focul a izbucnit din subsol, unde se desfășura o petrecere de Halloween.

Clement Mocanu recunoaște că e sceptic cu privire la cauza incendiului. El susține că vila era dotată cu un sistem de stingere a incendiilor atât de sofisticat încât ar fi fost imposibil ca focul să se extindă atât de rapid. „Era imposibil să ia foc pentru că avea un sistem de stingere a incendiilor, dacă creștea puțin temperatura sau dacă era fum, imediat pornea sistemul de sprinkler system și stingea orice foc. Dacă se oprea curentul, imediat intra în funcțiune generatorul. Cel mai sofisticat sistem de stingere al incendiilor! De la ce a luat foc, de la o instalație? Fiecare avea peste 300 de circuite. 300 de siguranțe, în tablouri, în fiecare cameră erau patru circuite”, a explicat constructorul.

Averea lui Irinel Columbeanu era estimată la 60 de milioane de euro în anul 2006, 150 de milioane euro în 2007 , 40 de milioane de euro în anul 2008 și 7 milioane de euro în anul 2009.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel