Fostul lider al Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop, a murit

Sursa: Pexels
Sursa: Pexels

Fostul președinte al Partidului Ecologist Român (PER), Dănuț Pop, s-a stins din viață marți, după o luptă grea cu o boală necruțătoare.

Anunțul trist a fost făcut de vicepreședintele PER, Orhideea Maria Nebuneli-Pop, care a transmis marți un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Cu părere de rău, astăzi ne luăm rămas bun de la președintele Partidului Ecologist Român, care a fost și nașul meu de cununie, Dănuț Pop, un om de o integritate exemplară, un lider devotat și un suflet mare care a lăsat o amprentă adâncă în sufletele celor care l-au cunoscut", a scris aceasta.

În mesajul său, Nebuneli-Pop a evidențiat devotamentul și pasiunea cu care Dănuț Pop a condus Partidul Ecologist Român, dar și viziunea sa clară în ceea ce privește protecția mediului și dezvoltarea sustenabilă. Sub conducerea sa, PER a devenit o voce tot mai puternică în politica românească, pledând pentru politici ecologiste și pentru respectul față de natură.

Dănuț Pop și-a început activitatea politică în cadrul Partidului Ecologist Român în anul 2007, devenind președinte al formațiunii și conducând-o timp de 16 ani. În această perioadă, a militat pentru o serie de cauze esențiale pentru viitorul mediului în România, de la conservarea biodiversității la combaterea poluării și promovarea energiilor regenerabile. Sub conducerea sa, PER a reușit să atragă atenția asupra unor probleme urgente de mediu, punând în discuție teme care, până atunci, nu primeau suficientă atenție pe scena politică națională.

„Dănuț Pop a fost un lider cu o viziune clară, luptând neobosit pentru valorile ecologiste și pentru un viitor mai verde și mai sustenabil pentru România. De-a lungul carierei sale, a adus în discuție probleme importante legate de protecția mediului, conservarea naturii și sănătatea publică”, a mai adăugat Orhideea Maria Nebuneli-Pop în mesajul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel