Fostul portar al echipei de juniori Dinamo a murit la doar 16 ani. Se presupune că ar fi luat o bacterie de la piscină

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Sorin Nazîru, fost portar al echipei de juniori CS Dinamo U17 și în prezent la CSM Râmnicu Sărat, a murit la vârsta de doar 16 ani. 

Tânărul ar fi intrat în contact cu o bacterie de la o piscină din oraș, ceea ce a dus la o formă severă de meningită și septicemie. Autoritățile așteaptă rezultatul necropsiei pentru a confirma cauza exactă a decesului.

Conform presei locale din Râmnicu Sărat, Sorin Nazîru a fost la o piscină cunoscută din oraș în weekend. La scurt timp după ce a părăsit piscina, adolescentul a început să se simtă rău. A fost transportat de urgență la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat și ulterior transferat la Spitalul "Matei Balș" din București, iar în final la Spitalul "Marie Curie".

Din nefericire, tânărul a decedat la patru zile după ce a vizitat piscina, din cauza complicațiilor severe ale meningitei și septicemiei. Familia și prietenii băiatului suspectează că bacteria fatală a fost contractată de la piscina respectivă, însă acest fapt nu a fost încă confirmat oficial la nivel județean.

Reacții și mesaje de condoleanțe

Academia de Fotbal CS Dinamo a transmis un mesaj de profundă tristețe și sincere condoleanțe familiei îndoliate și suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat.

"Sincere condoleanţe! Academia clubului nostru regretă dispariţia fostului junior dinamovist Sorin Florin Nazîru, ultima oară la CSM Râmnicu Sărat, decedat astăzi în urma unui accident cumplit.

Născut pe 27 iunie 2008, tânărul Sorin Florin Nazîru a fost portar al echipei CS Dinamo U17 până la finalul sezonului trecut. Academia de Fotbal CS Dinamo îşi exprimă pe această cale profunda tristeţe şi transmite sincere condoleanţe familiei îndoliate şi suporterilor echipei CSM Râmnicu Sărat. Dumnezeu să-l odihnească!", este mesajul transmis din partea Academiei.

Ancheta în curs

O anchetă va fi demarată în funcție de rezultatul necropsiei pentru a stabili circumstanțele exacte ale acestei tragedii și pentru a verifica suspiciunile legate de bacteria posibil contractată la piscină.

Sorin Nazîru a fost un tânăr talentat, care și-a început cariera la CS Dinamo U17 și a continuat să se formeze la CSM Râmnicu Sărat. Moartea sa prematură lasă în urmă o comunitate îndurerată și numeroase întrebări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel