Fotbal: Doi britanici, în faţa justiţiei pentru difuzarea unor fotografii cu cadavrul lui Sala

Doi britanici suspectaţi că au difuzat pe reţelele de socializare o fotografie, realizată la morgă, a cadavrului fotbalistului argentinian Emiliano Sala, decedat în ianuarie într-un accident de avion, vor compărea în faţa justiţiei, a anunţat poliţia, citată de AFP.

O femeie de 48 de ani, Sherry Bray, este urmărită pentru infracţiune informatică, obstrucţionarea justiţiei şi trimiterea unui mesaj indecent sau ofensator. Un bărbat de 62 de ani, Christopher Ashford, este urmărit pentru infracţiune informatică. Ei vor compărea în faţa tribunalului din oraşul Swindon pe 10 iulie, potrivit unui comunicat al poliţiei din comitatul Wiltshire. Poliţia nu a precizat în ce fel ar fi putut suspecţii să facă rost de imagini.

Autopsia cadavrului lui Sala a fost efectuată pe 7 februarie. Poliţia a fost informată pe 13 februarie de difuzarea pe Twitter a unei presupuse fotografii a autopsiei pe 13 februarie şi a deschis o anchetă, arestându-i pe suspecţi pe 18 februarie. Atacantul argentinian, în vârstă de 28 de ani, a dispărut pe 21 ianuarie, alături de pilotul David Ibbotson, la bordul unui avion de turism, deasupra Canalului Mânecii. Sala se deplasa în Ţara Galilor, după ce se transferase la Cardiff City de la Nantes.

Corpul său a fost recuperat după două săptămâni din epava avionului aflată la o adâncime de 67,7 metri, dar cel al pilotului David Ibbotson (59 ani) nu a fost găsit. Corpul neînsufleţit al fotbalistului a fost repatriat în Argentina, în oraşul său natal, Progreso, fiind incinerat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel