Fotbal: Clubul Swansea City a condamnat imaginile ce ironizează moartea lui Emiliano Sala

Clubul Swansea City a condamnat imaginile de pe reţelele de socializare care ironizează moartea lui Emiliano Sala, al cărui nume a apărut pe bilete false de avion, înaintea derby-ului galez cu Cardiff City, ce va avea loc duminică în divizia a doua a campionatului Angliei, scrie France Football.

Atacantul argentinian, transferat de la FC Nantes la Cardiff City, şi-a pierdut viaţa când avionul în care se îmbarcase a căzut în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie, scrie Agerpres.

Într-un comunicat, Swansea City a condamnat "imaginea ruşinoasă" care ironizează pe reţelele de socializare moartea lui Sala.

Pe biletele false de avion apare şi numele lui Michael Dye, un fan al lui Cardiff ucis în timpul unui meci Anglia - Ţara Galilor în 2011. Pe bilete sunt trecute numărul de îmbarcare "D3ad" ("mort"), menţiunea "Swansea City Airlines" şi logo-ul clubului Swansea.

Swansea a ţinut să se distanţeze de această imagine care "nu reprezintă câtuşi de puţin acest club sau pe suporterii săi". Potrivit comunicatului, gruparea colaborează cu poliţia pentru găsirea vinovaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel